Ugala ajutises kodus käib ehitus

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba püsti aetud karkass annab pisitasa aimu sellest, milline hakkab välja nägema ruum, mis saab Ugala koduks enam kui aastaks.
Juba püsti aetud karkass annab pisitasa aimu sellest, milline hakkab välja nägema ruum, mis saab Ugala koduks enam kui aastaks. Foto: Heigo Teder

Ugala teatri ajutise kodu UBB ehk Ugala black box’i ehitus on täies hoos. Elektritööd on juba lõpetatud ja soojasõlm välja ehitatud. Vaikselt hakkab ilmet võtma ka saal.

«Lavapõrand on juba valmis, tribüün kohe püsti ja siis algab seal juba toolide paigaldus,» kirjeldas teatri korraldusjuht Heigo Teder. «Samuti on valmimas publikutsoonid ja väike kohvikuala.» Teder lisas, et peagi valmivad tualetid. Värvimistöid on veel tublisti ootamas, kuid kõik läheb plaanipäraselt.

«Võib julgelt öelda, et augustiks, kui teatrirahvas puhkuselt naaseb, ootab ees tööks valmis seatud teatrisaal koos prožektoripargiga,» rääkis Teder. «Esimese esietenduseni uues kohas on jäänud natuke alla kahe kuu ja kõik saab kenasti valmis. Kui püüda kuidagi arvudesse panna, siis võib öelda, et kaks viiendikku on tehtud. Aga need olid ka kõige suuremad tööd.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles