Akadeemia asub täna uuesti juhti valima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia uueks juhiks kandideerib kaks sellele kohale sobivat meest: Iñaki Sandoval Campillo ja Garri Raagmaa. Sellise järelduse saab teha eelmise valimise tulemuste põhjal, kus kandideerimiseks vajaliku toetuse said nad mõlemad ning eelistuste osas jäid viiki.
Kultuuriakadeemia uueks juhiks kandideerib kaks sellele kohale sobivat meest: Iñaki Sandoval Campillo ja Garri Raagmaa. Sellise järelduse saab teha eelmise valimise tulemuste põhjal, kus kandideerimiseks vajaliku toetuse said nad mõlemad ning eelistuste osas jäid viiki. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia uue juhi valimine, mis jaaniajal juba läbi tehti, kuid mille tulemus põhjendamatult segase korra tõttu kinnitamata jäeti, tuleb täna kordamisele.

Ehkki vahetult enne jaanipäeva kõlistati kultuuriakadeemia peamajas juba vahuveiniklaase ning õnnitleti Garri Raagmaad uue ameti puhul, osutusid õnnesoovid ennatlikuks, sest Tartu ülikooli rektor jättis valimiskogu tulemuse kinnitamata.

Mõni päev pärast valimisi saatis üks valijameestest, riigikogu aseesimees Helir-Valdor Seeder rektorile kirja, milles viitas põhjendamatult segasele valimiskorrale, mis oli ka vastuolus akadeemia põhikirjaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles