Festivali publik saab korraldada pimekohtinguid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Folk.ee

Tänavuse Viljandi pärimusmuusika festivali viimasel päeval, 26. juulil saavad kõik kontserdile tulnud osa pimekohtingust: esinevad duod paneb kokku publik.

«Pimekohtinguks» nimetatava kontserdi esinejapaarid sünnivad EMT Live`i äpis kõigi huviliste hääletamise tulemusena ja see, kes kokku lähevad, selgub alles kohapeal, olles üllatuseks nii pealtvaatajaile kui esinejaile endile.

Pühapäeva õhtul Kaevumäe laval peetaval kontserdil astub üles kaheksa pärimusmuusikut ja kaheksa muude muusikastiilide esindajat. Hääletus on üles ehitatud nii, et koos musitseerima saab valida ühe pärimusmuusiku ja talle lavapartneriks mõne teise muusikastiili esindaja. Rohkem hääli saanud paarid koos lavale astuvadki.

Pärimusmuusikutest osalevad Eeva Talsi, Ruslan Trochynskyi, Sandra Sillamaa, Taavet Niller, Tõnu Tubli, Mari Kalkun, Silver Sepp ja Jalmar Vabarna ning muude muusikastiilide esindajatest Sander Mölder, Mari Jürjens, Kallervo Karu, Andre Maaker, Marten Kuningas, Liisi Koikson, Karl-Erik Taukar ja Robert Linna.

25. juuli südaööni kestev hääletus toimib vaid EMT Live`i äpi vahendusel. Tasuta mobiilirakendus EMT Live toob nutitelefonidesse info kultuuri- ja spordisündmuste kohta ning aitab neile pileteid osta. Rakendus on saadaval Androidile ning IOS-ile. EMT Live`i rakenduses saab vaadata Viljandi pärimusmuusika festivali esinejate kohta infot ning kontsertide kava, kuulata folgiraadiost esinejate muusikat, lisada meeldetuletusi ja muud tarvilikku.

Pimekohtingu info on nähtav festivali kodulehel ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles