«Leebete» uimastite müüja leppis üsna karmi karistusega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillis toodi Rait Kokk Viljandi kohtusaali, kus ta kokkuleppemenetlusega ei leppinud ja tema kohtuasi lahutati kaaslaste omast. Nüüd määrati talle kolme ja poole aasta pikkune karistus.
Aprillis toodi Rait Kokk Viljandi kohtusaali, kus ta kokkuleppemenetlusega ei leppinud ja tema kohtuasi lahutati kaaslaste omast. Nüüd määrati talle kolme ja poole aasta pikkune karistus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aprillis prokuröri pakutud kokkuleppemenetlusest keeldunud Rait Kokk mõisteti suures koguses narkootiliste ainete omandamise ja müümise eest lõpuks ikkagi kokkuleppega kolmeks ja pooleks aastaks vangi.

Kevadel nõustusid tema kuus kaasosalist pakutud kokkuleppekaristustega ning pääsesid enamasti tingimisi vangistusega, vaid üks neist pidi minema vangi kümneks kuuks. Juba aprillis oli teada, et just 24-aastasele Kokale nõudis prokurör ka kokkuleppe korras pikka karistust, sest tema oli eelmisel sügisel paljudele Viljandi noortepidudele jõudnud uimastite Eestisse toomise taga.

Uudne uimasti

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles