Paari tunni jooksul selgub Viljandi kultuuriakadeemia uus direktor

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval kogunevad 25-liikmeline Viljandi kultuuriakadeemia nõukogu ja nõunike kogu, et jõuda ühisele otsusele, kelle kätesse usaldada akadeemia edasine juhtimine.

Ametist lahkuva direktori Anzori Barkalaja sõnul kogunetakse kell 12 kultuuriakadeemia peamajja, et kuulata poole tunni jooksul ära Inaki Sandoval Campillo ja Garri Raagmaa visioon sellest, mis suunas akadeemia nende juhtimisel hakkab liikuma. Järgneb küsimuste ja vastuste voor ning pärast seda asuvad kultuuriakadeemia nõukogu ja nõunike kogu kahe kandidaadi seast uut direktorit valima.

Barkalaja hinnangul on tulemust ette ennustada raske. Tema sõnul peaks uue direktori valimine algama hiljemalt kell 13.30 ja valituks osutub see, kes saab enam kui pooled hääled ehk vähemalt 13. Hääletusvoore võib olla rohkem kui üks – kuni direktori väljaselgitamiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles