Tervisekeskuste rajajad selguvad oktoobris

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Maaleht kirjutas eelmise aasta lõpul, et kevadeks on selge, kellel on lootust tervisekeskuste rajamiseks mõeldud 85,6 miljoni euro suurusest fondist toetust saada, kuid sel pühapäeval algab suvi ja toetuse saajad pole endiselt teada.

Sotsiaalministeeriumi kommunikatsioonijuht Malle Aleksius ütles, et juuni lõpul on tervise- ja tööministril Rannar Vassiljevil kavas kinnitada määrus, milles on sätestatud tervisekeskuste rajamise üldpõhimõtted. «Projekti eesmärk on esmatasandi arstiabi kättesaadavuse tagamine üle Eesti. Luuakse vähemalt 35 tervisekeskust,» lausus ta.

Aleksiuse sõnul kuulutab ministeerium taotluste vastuvõtu välja eeldatavasti juulis. Oktoobri algul on aga seitsmeliikmelisel valikukomisjonil kavas teha otsus, milliseid projekte rahastatakse. Sealt edasi esitatakse projektide valik valitsusele kinnitamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles