Telgivaiade augud said täidetud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olameri töömehed täitsid eile Tallinna ja Tartu tänava asfaldisse ja kividesse tekitatud auke.
Olameri töömehed täitsid eile Tallinna ja Tartu tänava asfaldisse ja kividesse tekitatud auke. Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud nädalal asetleidnud Viljandi rahvusvahelisteks hansapäevadeks kinnitati delegatsioonide telke Tartu ja Tallinna tänavale raudvaiadega. Selle tarvis puuriti asfaldisse ja tänavakividesse auke. Eile toppisid telke püstitanud firma töötajad augud täis.

Viljandi linnavalitsuse hangete peaspetsialist Kaidi Braun on Sakalale varem öelnud, et telke püsti pannud osaühing Olamer vastutab aukude täitmise eest. «Tallinna tänav läheb küll pindamisele, aga enne tuleb augud ära täita. Kui ainult pealt pinnata, hakkaks vesi altpoolt lõhkuma,» lausus ta nädala algul.

Olameri juhatuse liige Olari Murumaa lubas siis, et augud täidetakse käesoleva nädala teises pooles. Eile võiski ettevõtte töölisi kesklinna tänavatel ämbri, kellu, lehtri ja metallvardaga  auke parandamas näha. «Asfaldisse tehtud aukudesse pannakse kuivasfalti ja tänavakividesse tsementi,» selgitas Murumaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles