Gümnaasiumipere läks suvele vastu rannas sportides

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasiumi töötajad ja õpilased kogunesid eile kolmandat aastat Viljandi järve randa, et panna kooliaastale üheskoos sportlik punkt. Täna jääb sooja sisse saanud noortel üle vaid tunnistuste järele hüpata.
Viljandi gümnaasiumi töötajad ja õpilased kogunesid eile kolmandat aastat Viljandi järve randa, et panna kooliaastale üheskoos sportlik punkt. Täna jääb sooja sisse saanud noortel üle vaid tunnistuste järele hüpata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kükk, püst, kükk, püst, sirgeks lükk – nii juhendas Raimo Merekivi Kiva-Kiikingust Viljandi gümnaasiumi õpilasi, kes proovisid eile Viljandi järve rannas kooli sportlike mängude päeval kiike üle võlli saada.

Täna kümnenda klassi lõputunnistust saaval Martin Lõssovil, kes on küll spordiga sina peal, esimese korraga see ei õnnestunud. «Ei saanud aru, mida tegema peab, käsud vaheldusid nii kiiresti. Lõpuks ei jõudnud kükitada,» ütles taipoksiga tegelev noormees. See ei pannud teda aga alla andma – natuke puhkust ja uuele katsele.

Samal ajal kui pea alaspidi kõrgustesse püüdlevad noored olid kiikedel, mängisid teised korvpalli, võrkpalli või rannatennist. Lisaks oli rannas sisse seatud mõne hantli ja kangiga sisustatud jõusaal ning kohviku ees liigutasid end juhendaja järgi aeroobikahuvilised poisid ja tüdrukud. Nende seas ka roosade tiibadega koduhaldjaks ehitud gümnaasiumi direktor Ülle Luisk.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles