Puhkekeskus täieneb laululava võrra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uueveski puhkekeskuse peahoone kõrvale on kerkinud katusega lava. See, millal laval esimest esinejat näeb või kuuleb, pole veel teada, sest omanik hakkab sellele mõtlema, kui lava lõplikult valmis saab.
Uueveski puhkekeskuse peahoone kõrvale on kerkinud katusega lava. See, millal laval esimest esinejat näeb või kuuleb, pole veel teada, sest omanik hakkab sellele mõtlema, kui lava lõplikult valmis saab. Foto: Elmo Riig / Sakala

Uueveski puhkekeskuse juures valmib peatselt väike laululava, mille ehitamisele on seni kulunud umbes kuu ja millele omanik lubab hakata rakendust otsima siis, kui see lõplikult valmis on.

Küsimustele, mida uuel laululaval tegema hakatakse ja kas sinna ka juba esinemisi on kavandatud, vastas puhkekeskuse üks omanikest Allar Teppart, et ehitus on alles pooleli ja lava kasutamisele hakatakse mõtlema, kui see valmis saab. «Mõtted on veel väga toored.»

Erinevalt paari aasta tagusest ajast, kui sisuliselt omanikuta puhkekeskus näitas lagunemise märke ja oli jaaniajaks kõrgesse rohtu kasvanud, on praegu kogu kompleks hoolitsetud. Seal on mängukohti lastele ning basseinid näevad välja korras ja puhtad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles