Maanteeamet ehitab Viiratsisse kergliiklustee

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti Lääne regiooni liikluskorralduse osakonna peaspetsialist Alard Tallo on kohas, kuhu tuleb kergliiklustee Viljandi-poolne ots. Siit hakkab tee kulgema aleviku teise servani.
Maanteeameti Lääne regiooni liikluskorralduse osakonna peaspetsialist Alard Tallo on kohas, kuhu tuleb kergliiklustee Viljandi-poolne ots. Siit hakkab tee kulgema aleviku teise servani. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jalakäijate ja ratturite rõõmuks valmib Viiratsis kergliiklustee, mis kulgeb läbi aleviku.

Maanteeameti Lääne regiooni liikluskorralduse osakonna peaspetsialist Alard Tallo ütles, et see rajatakse Viljandi-Väluste-Mustla riigimaantee kõrvale. Asfaltbetoonkattega tee tuleb 870 meetrit pikk ja 2,5 meetrit lai.

Uus kergliiklustee pikendab Viljandi linna äärest algavat kergliiklusteed, mis praegu lõpeb Viiratsi mäel enne Sakala tänavat. Ehitust ootav tee kulgeb teisel pool sõiduteed mööda haljasala kuni aleviku teise serva Ristiku tänavani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles