Saabunud välisdelegatsioonid seadsid end stardivalmis

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bergeni esinduse kokk Kristine Øvrebø näitas, kuidas eriliselt kuivatatud kala söömiseks ette valmistatakse. Tema kõrval on projektijuht Haaken Vatle.
Bergeni esinduse kokk Kristine Øvrebø näitas, kuidas eriliselt kuivatatud kala söömiseks ette valmistatakse. Tema kõrval on projektijuht Haaken Vatle. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile pärastlõunal oli Tartu ja Tallinna tänaval, kus asuvad Viljandit külastavate delegatsioonide telgid, suur sagimine, sest saabunud esindused seadsid end suur­ürituseks valmis. Lisaks infomaterjalidele on nii mõnigi riik enda tutvustamiseks kaasa võtnud hulga söögipoolist, mida müüma või jagama hakatakse.

Tartu tänaval oli oma letti parajasti üles seadmas järgmise aasta rahvusvaheliste hansapäevade korraldajalinna Bergeni esindus Norrast. Nende projektijuht Haakon Vatle lausus, et nad loodavad siit saada teadmisi, kuidas oma pidu korraldada. «Bergen on osalenud igal aastal ja eriti on meile tähtis see aasta, sest näeme, mida teie teete ja saame teilt õppida,» sõnas Vatle.

Mõned Norra delegatsiooni liikmed saabusid Viljandisse kolmapäeval, ülejäänud 15 jõudsid Bergenist kohale eile pärastlõunaks. «Praegu saab öelda, et meid on väga hästi vastu võetud, ka meie oleme siiatulekut oodanud,» kõneles Haakon Vatle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles