Elagu uhke hansalinn Viljandi!

Ando Kiviberg
, Viljandi linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Elmo Riig / Sakala

TÄNA ÕHTUL jõuab viimaks kätte see hetk, mille nimel on ettevalmistusi tehtud 14 aastat. 35. rahvusvahelised hansapäevad kuulutatakse Viljandis avatuks.

 

Võib üsna kindla veendumusega öelda, et meie väikesele linnale on see vähemalt sajandi suursündmus. Meie linna ei ole tõenäoliselt kunagi varem väisanud korraga nii rohkesti võõramaiseid külalisi. Ja mitte kunagi varem pole siin olnud ametlikult esindatud nii palju Euroopa linnu.

Ees ootab määratul hulgal vahvaid elamusi, kohtumisi ja üllatusi. Nii paljude eri paikadest pärit inimeste ühine energia sünnitab päris kindlasti midagi uut. Midagi sellist, mille vilju saavad maitsta tulevikus meie järeltulijad. Millised need viljad on, seda ei oska me veel isegi aimata. Aga need tulevad, sest kui nii suur hulk avatud meeltega inimesi kohtub, sünnib sellest kindlasti midagi uut ja vahvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles