Vana roosihunt ajas naiste näod naerule

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärve äärest Tubaka talust Võhma lillepäevale saabunud Juhan Juhani valdab müümise kunsti. Tema arvates võiks ka koolides müügitööd õpetada. Juhani istikuteta ei lahkunud laadalt ka Olustverest kohale sõitnud ostjad.
Võrtsjärve äärest Tubaka talust Võhma lillepäevale saabunud Juhan Juhani valdab müümise kunsti. Tema arvates võiks ka koolides müügitööd õpetada. Juhani istikuteta ei lahkunud laadalt ka Olustverest kohale sõitnud ostjad. Foto: Egon Valdaru / Sakala

Pühapäeval Võhmas asetleidnud lillepäeva laat osutus nii menukaks, et kõik müügihuvilised seal kohta ei saanudki. 

Nagu ütles päeva korraldaja, Võhma aiandusseltsi Kanarbik juhatuse liige Anu Nurmsalu, oli neil mõttes üsna väike laat, aga peagi selgus, et kõik läheb teisiti: müüma tulla soovijaid oli hämmastavalt palju, nii et mõnele kaugema nurga inimesele tuli ka ei öelda.

«Kui laupäeva õhtul üks naine Harjumaalt Kuusalu vallast helistas, et tahaks laadale tulla, ütlesin, et ärge tulge, sest meil on müügialaga kitsas käes – mastaapsete teetööde tõttu on seda tavalisest vähem – ja korraldusmeeskondagi napib,» rääkis Nurmsalu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles