Hansaleht: Viljandlastel tasub auto koduhoovi jätta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba esmaspäeval läheb Viljandi Tallinna tänav Sakala keskuse nurga juurest alates autodele lukku ja nädala lõpul saab sõita vaid äärelinnas.
Juba esmaspäeval läheb Viljandi Tallinna tänav Sakala keskuse nurga juurest alates autodele lukku ja nädala lõpul saab sõita vaid äärelinnas. Foto: Elmo Riig, Marko Saarm / Sakala (montaaž)

Hansapäevade peakorraldaja Jaanus Kuke sõnul pole viljandlastel selle suurürituse ajal üldse mõtet oma autot puutuda, kui nad tahavad äärelinnast peomelu vaatama tulla, sest parkimiskohti on väga napilt.

Viljandis hakkab hansapäevade saabumist tajuda olema esmaspäeva, 1. juuni õhtul, kui liikluseks pannakse kinni mitu linna tuiksoont: Tallinna tänav Sakala keskusest Vabaduse platsini ning Tartu tänav Lossi tänavast Tallinna tänavani. Juba siis peaksid nendele tänavatele hakkama kerkima telgid, mis hansapäevade ajal on siia üle Euroopa kokku sõitnud linnade delegatsioonide päralt.

Teisipäeva õhtul suletakse Vabaduse plats ja seejärel riburada pidi suurem osa kesklinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles