Kutseõppe­keskuse teenuseid on hakatud hindama

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kutseõppekeskuse direktori Tarmo Looduse sõnul on Viljandi linn üle pika aja tunnustanud kutseõppekeskust kui tähtsat koostööpartnerit.
Viljandi kutseõppekeskuse direktori Tarmo Looduse sõnul on Viljandi linn üle pika aja tunnustanud kutseõppekeskust kui tähtsat koostööpartnerit. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kutseõppekeskus teeb samuti koostööd mitme maakonna ettevõttega ning pakub sealsetele töötajatele täiendus- ja ümberõppekoolitusi.

Nagu ütles direktor Tarmo Loodus, pole aga ettevõtted seni ise kuigi aktiivselt nende poole pöördunud, pigem on keskus olnud see, kes käib ukselt uksele ja pakub koolitusi. Tänu sellele alustab keskuses sügisest õppetööd peaaegu sada inimest.

Looduse sõnul alustatakse koostööd kolme Viljandi mööblivalmistajaga. Bed Factory, Deluxi ja Toom Tekstiili juhtidega on kokku lepitud, et koolitama hakatakse pehmet mööblit valmistavaid töölisi ja oskustöölisi – ligi 50 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles