Lapitud asfalt läheb killustiku alla

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tänaval on ühes sõidureas uus asfalt ning teises uus asfalt vaheldumisi vanaga. See viimane saab varsti katteks killustikukihi.
Tallinna tänaval on ühes sõidureas uus asfalt ning teises uus asfalt vaheldumisi vanaga. See viimane saab varsti katteks killustikukihi. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Viljandis sel nädalal poolenisti uue asfaltkatte saanud Tallinna tänava vana kattega osa pinnatakse lähipäevil üle, et anda hansapäevade peatänavale kaunim ilme. Uue asfaldi panemiseks linnal raha ei ole.

Torutööd Tallinna tänava poole kilomeetri pikkusel lõigul said lõpu sellega, et uus asfalt pandi Sakala keskuse ja kaubamaja poole jäävale sõidurajale ning lapiti need kaevekohad, mis jäid teisele rajale. Nüüd on kavas lapitud osa üle pinnata, sest 25 000 eurot, mida oleks vaja kogu tänava asfalteerimiseks, linna rahakotis enam ei ole.

«Loomulikult võib inimestele tunduda, et mõistlikum on kogu tänava osas asfalt üles freesida ja uus kate panna, kuid rahakott sunnib tegema valikuid,» nentis Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles