Kuldseid karikaid jagus kolmele Viljandi paadile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi naiste roolijata neljapaat koosseisus Krete Koovit (ees), Eelika Naarits, Kärolyn Mäesaar ja Erli Mat teenis Eesti karikavõistlustel esikoha.
Viljandi naiste roolijata neljapaat koosseisus Krete Koovit (ees), Eelika Naarits, Kärolyn Mäesaar ja Erli Mat teenis Eesti karikavõistlustel esikoha. Foto: Erakogu

Laupäeval Pärnus peetud Eesti sõudmise karikavõistlustel olid Viljandi klubi sportlased võidukad kolmes paadiklassis ja auhinnalisi kohti korjasid nad veel mitmes arvestuses. Võistkondlikult ei õnnestunud meie esindusel aga kolme sekka pääseda.

Üks Viljandi sõudjate säravamaid tulemusi oli naiste roolijata neljase paadi esikoht: Krete Koovit, Erli Mat, Kärolyn Mäesaar ja Eelika Naarits edestasid Pärnu Kalevi esindust ligemale kuue sekundiga.

Lisaks tuli naiste ühepaadil karikavõitjaks Erli Mat ja meestest täiendas oma pikka auhinnariiulit Kaspar Taimsoo, kes sõitis koos pärnulase Allar Rajaga paarisaerulisel paadil. Aastate eest maailmameistrivõistlustelt pronksi teeninud duo edestas narvalast Anderi Jämsat ja viljandlast Kaur Kuslapit ligemale kahe ning pärnulasi Tõnu Endreksoni ja Sten-Erik Andersoni peaaegu 15 sekundiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles