Küünlavalajad astuvad varsti peaministri palge ette

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokaalis geelküünlaid valmistasid õpilasfirma liikmed kodus.
Pokaalis geelküünlaid valmistasid õpilasfirma liikmed kodus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel nädalal on peaministri vastuvõtule kutsutud Viljandi gümnaasiumi õpilasfirma SAO liikmed Ott Martens, Joosep Pill, Stefan Airapetjan ja Alari Hommik.

Need poisid toodavad oma õpilasfirmas geelküünlaid ja osalesid 7. mail Tallinnas innovatsioonikeskuses Mektory õpilasfirmade võistluse finaalvoorus. Võit jäi neil küll võtmata, kuid programmi «Sent» eriauhinna Must Hunt pälvisid nad küll. ««Sent» on järgmine aste õpilasfirmade võistlusel,» selgitas Ott Martens.

Finaalvooru oli kutsutud 20 Eesti kõige tugevamat õpilasfirmat, kes valiti võistlusele osalema varem esitatud tegevusaruannete põhjal. Sel aastal registreeritud 230 õpilasfirmast esitasid aruande 48. Nende hulgast finaali valitud paremikul tuli läbida kolm vooru, millest esimene oli kõne, teine vestlus žüriiga ja kolmas stendivoor. «See tähendas, et pidime oma müügioskusi näitama,» selgitas Joosep Pill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles