Ametnikud tegid käed mustaks

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Viljandi Linnahoolduse töötajad olid Uueveski orus treppide juures võsa langetanud, asusid 20 linnavalitsuse talgulist oksi lõkkesse vedama. Pildil on Viljandi linna pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalov.
Kui Viljandi Linnahoolduse töötajad olid Uueveski orus treppide juures võsa langetanud, asusid 20 linnavalitsuse talgulist oksi lõkkesse vedama. Pildil on Viljandi linna pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalov. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üle Eesti peeti suurt talgupäeva küll juba nädal aega tagasi, kuid paarkümmend Viljandi linnavalitsuse töötajat võtsid üheskoos koristustöö ette eile, puhastades Uueveski oru treppide ümbrust võsast.

Töid taheti teha juba päev varem, aga vihmane ilm seda ei soosinud ning nii otsustati hilisema päeva kasuks. «Võib öelda, et õige otsus,» lausus linna keskkonnaspetsialist Inga Nõmmik eile talgutel.

Tema sõnutsi oli Uueveski oru välja valinud Viljandi Linnahooldus. «Varem ei ole me siin kandis tööd teinud. Nüüd tulime, et ikka kõik linnaosad tunneksid: neist hoolitakse,» põhjendas kohavalikut majandusameti hangete peaspetsialist Kaidi Braun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles