Üle valla muusikapidu saab tudengite abil värskema ilme

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia õppejõud Piret Aus (vasakul) vaatab koos kuultuurikorralduse tudengite Liisa Nurmela ja Mai Kroonmäega üle nende käe all värske ilme saanud Suure-Jaani muusikafestivali kodu- ja Facebooki lehe.
Kultuuriakadeemia õppejõud Piret Aus (vasakul) vaatab koos kuultuurikorralduse tudengite Liisa Nurmela ja Mai Kroonmäega üle nende käe all värske ilme saanud Suure-Jaani muusikafestivali kodu- ja Facebooki lehe. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kõik teavad, et suvi algab Suure-Jaanist ja sealne pika ajalooga muusikafestival käivitab suviste kontsertide jada. Et see väide ajaloo prügikasti ei satuks, astus vald julge sammu ja kutsus festivali turundusmeeskonda kaks tudengit.

Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu palus Viljandi kultuuriakadeemia õppejõul Piret Ausil ja kahel kultuurikorralduse tudengil anda auväärse 17-aastase staažiga klassikalise muusika festivalile värskem välimus ja noorem hingamine. Liisa Nurmela ja Mai Kroonmäe ülesandeks oli vaadata festivalile uudse pilguga, reklaamida seda noorema publiku seas ja anda üritusele tänapäevane nägu.

Esimene, mille kallale noored asusid, oli kodulehe uuendamine – olevat teine ajast ja arust. Tudengite sõnul paelub noori eeskätt visuaalsus, sestap ei säästetud Suure-Jaani muusikafestivali kodulehte uuenduskuurist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles