Ümber viljandi järve jooks algas laste- ja noorteõhtuga

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. mail startiva ümber Viljandi järve jooksu üritused said alguse juba päev varem, kui 30. aprilli õhtul jooksid Viljandi staadionil sajad lapsed ning koolide esindused võistlesid teatejooksus ümber järve.

Lastejooksudest, kus stardis oli alla 12-aastased lapsed, võttis osa peaaegu pool tuhat last. Kõige nooremad ehk 1-3-aastased läbisid 250 meetri pikkuse distantsi. Kõige vanemad lapsed ehk 10-12-aastased jooksid 700 meetrit.

Õhtu lõppes teatejooksuga, kus Eesti koolide 11 kümneliikmelist võistkonda viis teatepulga ümber järve. Mulluist võitu kaitses Viljandi Gümnaasium, kes lõpetas jooksu ajaga 46.58. Järgmised neli võistkonda olid põhikoolide esindused. Parim põhikool oli Viljandi Paalalinna kool ajaga 48.03. Vaid üheksa sekundit kaotas Viljandi Kesklinna kool ning kolmas oli Põltsamaa Ühisgümnaasiumi põhikooli võiskond ajaga 48.39.

Copy
Tagasi üles