Rajameister sõitis end teistpidi keeratud maratonirajal kapsaks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui keerata kruusateelt Holstre-Polli suusaradade poole, tuleb läbida ka poolsoine lõik. Läinud laupäeval rada katsetanud mehed tunnistasid selle raskeks. Rajameister Koit Teder kutsus aga kõiki huvilisi rada pühapäeval proovima.
Kui keerata kruusateelt Holstre-Polli suusaradade poole, tuleb läbida ka poolsoine lõik. Läinud laupäeval rada katsetanud mehed tunnistasid selle raskeks. Rajameister Koit Teder kutsus aga kõiki huvilisi rada pühapäeval proovima. Foto: Kristjan Kivistik

Möödunud nädalavahetusel käisid Mulgi rattamaratoni korraldajad ja teised rattasõbrad tänavust rada läbi sõtkumas ning rajameister Koit Teder tunnistas, et tema oli pärast ikka täitsa kapsas.

«Aga see polnud raja, vaid minu süü,» lisas ta naerdes.

Laupäeval kümnepealise pundiga 51 kilomeetrit läbi pedaalinud Teder tõdes, et see sõit näitas lihtsalt ära, kui pehmeks on mehed talvega muutunud, tema teiste seas. Ja et ka rada oli veel parajalt pehme, polnudki kapsaks sõitmiseks palju vaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles