Kevin Ervald tuli Eesti meistriks

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Ervaldile oli pühapäeval Põltsamaal võidetud Eesti juunioride meistrivõistluste kuldmedal kena täiendus tänavuste täiskasvanute meistrivõistluste pronksmedali kõrvale.
Kevin Ervaldile oli pühapäeval Põltsamaal võidetud Eesti juunioride meistrivõistluste kuldmedal kena täiendus tänavuste täiskasvanute meistrivõistluste pronksmedali kõrvale. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval selgitasid juuniorid ja neiud Põltsamaal Eesti vabamaadluse meistreid. Üheksa noormehega osalenud Viljandi Tuleviku klubi teenis ühe kulla, kaks hõbedat ja neli pronksi ning lõpetas teise kohaga.

Juunioride vabamaadluse meistrivõistlustel tegi kaasa kokku 64 noormeest 16 Eesti klubist. Viljandi Tulevik jäi seekord võistkondlikus arvestuses alla kohalikule Nipi klubile. Korraldajad olid turniiril ka arvukalt esindatud: kui viljandimaalasi osales noormeeste mõõduvõtul üheksa, siis võõrustajaid koguni 14.

Tuleviku klubile ainsa meistritiitli võitnud Kevin Ervald osales võistkonna huve silmas pidades seekord tavapärasest raskemas võistluskaalus alla 60 kg. Kohe avaringis läks ta vastamisi ühe selle grupi võitjasoosiku, põltsamaalase Kaimo Aljasega. Veidi ootamatult ühepoolselt kulgenud kohtumises seljatas Ervald oma vastase, olles selleks ajaks juba 6:2 eduseisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles