Erakool otsib toetajaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu ütles Piret Anier, otsivad Viljandi erakooli eestvedajad praegu toetajaid ja pakuvad Reinu tee tööstushoonet eneseteostamiseks. Suviste suurürituste ajal saab seal ka ööbida.
Nagu ütles Piret Anier, otsivad Viljandi erakooli eestvedajad praegu toetajaid ja pakuvad Reinu tee tööstushoonet eneseteostamiseks. Suviste suurürituste ajal saab seal ka ööbida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis Reinu teel asuvasse tööstushoonesse plaanitakse rajada erakooli. Selle loojad on saatnud haridus- ja teadusministeeriumile koolitusloa taotluse ning otsivad nüüd ruumide remondiks toetajaid.

Erakooli elluaitaja, Viljandi kunstikooli arhitektuuriringi juhendaja Piret Anier, kas haridus- ja teadusministeerium on teie taotlusele juba vastanud?

Vastus saab tulla alates juunist, sest menetlusaeg on kaks kuud. Seni ei ole esitatud ka küsimusi. Me oleme valmis täpsustusteks ja selgitusteks, et akadeemilise ja huvihariduse lõimimine Oja erakooli õppekavas võiks olla edaspidi teistelegi koolidele kasutamiseks. Tõenäoliselt tuleb küsimusi ruumide kohta, mis ei ole veel valmis. Oleme esitanud linnale palve meid vajaduse korral sobivate ruumidega aidata, et 1. septembrist rikastada Viljandi haridusmaastikku uue väikese kogupäevakooliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles