Hasartmängumaksu nõukogu jagas toetusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa naiste varjupaik.
Viljandimaa naiste varjupaik. Foto: Liis Saar / Sakala

Hasartmängumaksu nõukogu jagas septembris kultuuri-, spordi-, haridus- ja sotsiaalvaldkonna väikeprojektide toetuseks 2,8 miljonit krooni, lisaks suunati 1,5 miljonit Eesti olümpiakomiteele.
 


Viljandimaalt oli esitatud 14 projekti, millest toetati nelja.

10 000 krooni andis nõukogu Karksi vallavalitsusele maleturniiri «Karksi ratsu» korraldamiseks. Suurima summa, 63 790 krooni, pälvis Viljandimaa naiste varjupaik tegevuse jätkamiseks ja arendamiseks. 37 040 sai nõukogu otsusega mittetulundusühing Vileri laste ja peredega töötavate spetsialistide võrgustiku jõustamiseks Viljandimaal ning 8000 krooni Viljandi Keldristuudio puuetega noorte osavõtuks näitustest.

Hasartmängumaksu nõukogu esimehe Kaia Iva sõnul on pärast suvepuhkusi esitatud taotluste hulk tublisti kasvanud. Septembrikuu istungiks ehk augustikuul oli neile laekunud 223 avaldust. Augustikuu istungil vaagis nõukogu 157 taotlust.

Viimasel istungil pälvis nõukogult täieliku või osalise toetuse 112 projekti.

Septembris esitatud taotlused tulevad läbivaatamisele 18. oktoobril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles