Võimukriis väntsutas suure motokrossi pisikest toetust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Allikas: linnavalitsus, Sakala

Võimutülis vaevlev Viljandi linnavalitsus tegi laupäeval tuhandeid inimesi kokku toova Mulgikrossi toetamise kohta kolme nädala jooksul kolm iseendale vastukäivat otsust ning viimasest saavad osalised isemoodi aru.

Kui Viljandi linnapea Ando Kiviberg on veendunud, et sel esmaspäeval otsustas linnavalitsus anda Mulgikrossi korraldavale klubile 1500 eurot, siis nüüdseks tema poliitiliseks oponendiks tõusnud abilinnapea Malle Vahtra on seda meelt, et linna otsus raha anda pole sugugi lõplik. Nimelt saab tema arvates krossile raha anda vaid juhul, kui revisjonikomisjon muudab kaks nädalat tagasi langetatud otsust linna rahaliste toetuste jagamise kohta. Revisjonikomisjoni juhib aga reformierakondlane Tauno Tuula, kes on teada kui Mulgikrossi korraldusmeeskonna eestkõneleja ning selle ürituse üks suuremaid eestvedajaid.

Kes hiljaks jääb, see ilma ei jää

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles