Hansapäevade korraldajad vajavad lisajõudu

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheliste hansapäevadeni on jäänud kaks kuud. Vabatahtlike koosseis peab komplekteeritud saama poole lühema ajaga.
Rahvusvaheliste hansapäevadeni on jäänud kaks kuud. Vabatahtlike koosseis peab komplekteeritud saama poole lühema ajaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehkki vabatahtlike registreerimine on juba mõnda aega kestnud, on Viljandi rahvusvahelisi hansapäevi teenindavate abiliste read veel hõredad. Seepärast korraldatakse 14. ja 22. aprillil Sakala keskuse fuajees kaks suuremat värbamisaktsiooni.

Hansapäevade korraldusmeeskonna personalijuhi Silja Soo andmeil on sooviavaldus saadud pisut enam kui sajalt inimeselt. Kokku on vaja leida aga umbes 300 abistavat kätepaari.

Ehkki hansapäevade kodulehelt võib huviline hõlpsasti leida elektroonilise ankeedi, on ka neid, kellele internetis surfamine on liiga keeruline. «Olen kohtunud eakate inimestega, kellel pole kodus arvutitki. Sakala keskuses on kandidaate aga ootamas inimesed, kes oskavad küsimustele vastata ning aitavad ka paberid ära täita,» seletas Soo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles