Linnapea astus tagasi, et minna uute partneritega edasi

Rannar Raba
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg teatas neljapäeval, et paneb ameti maha, ent tõuseb tõenäoliselt seni teda teravalt kritiseerinud reformierakondlaste toel uuesti samale positsioonile.
Ando Kiviberg teatas neljapäeval, et paneb ameti maha, ent tõuseb tõenäoliselt seni teda teravalt kritiseerinud reformierakondlaste toel uuesti samale positsioonile. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnapea Ando Kiviberg teatas neljapäeval, et astub pingestunud poliitilise olukorra tõttu ametist tagasi ning asub seni opositsioonis olnud reformierakondlastega uue võimuliidu moodustamise üle läbi rääkima.

«Kujunenud pingelise olukorra tõttu Viljandis olen otsustanud astuda tagasi selleks, et linna areng võiks minna edasi,» teatas Kiviberg.

Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast ning Isamaa ja Res Publica Liidust (IRL) koosnevat koalitsiooni pikemat aega vaevanud sisepinged viisid kolmapäeval võimukriisini. Õhtupoolikul otsisid kahe partei esindajad raekoja väikeses saalis kinniste uste taga probleemidele leevendust ning teatasid ruumist väljudes, et koostöö jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles