Hilbukaid jagub peaaegu igale käidavale tänavale

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese hooga võib Viljandi kesklinnas kokku lugeda kaheksa teise ringi kauplust, kuid neid võib veelgi olla. Viimati avas Tallinna tänaval uksed Repeat, mille kaup on pärit Inglismaalt. Fotol on müüja Eret Lain.
Esimese hooga võib Viljandi kesklinnas kokku lugeda kaheksa teise ringi kauplust, kuid neid võib veelgi olla. Viimati avas Tallinna tänaval uksed Repeat, mille kaup on pärit Inglismaalt. Fotol on müüja Eret Lain. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui sõbrannad võtavad nõuks minna taaskasutuspoodidesse ehk kõnekeeli kaltsukatesse või hilbukatesse, võtavad nad neid tavaliselt ette mitu korraga. Nii ei kurda kliendipuudust suurem osa Viljandi teise ringi kauplusi, mida järjest juurde tekib.

Viimati avas Tallinna tänaval uksed Repeat, mis ei jää kaugele taaskasutuskauplusest Second Hand. Repeati klienditeenindaja Eret Lain rääkis, et Inglismaalt pärit kaup on isegi paremini läinud, kui ta avamise ajal arvata oskas. Kauplus asub ju suhteliselt nurgataguses kohas, hoovis asuvas majas ja Viljandis on sedasorti poode omajagu.

«Kliente ikka jagub, aga muidugi on ka neid päevi, kui vähem käib – eks ilm ja palgapäevad mõjuta,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles