Hoolekogu tahab Jakobsoni koolile uut direktorit

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolekogu soovib 19 aastat Jakobsoni kooli juhtinud Eero Järvekülje asemele uut direktorit. Linnapea koolijuhti vabastama ei tõtta, kuid otsuste tegemine seisab raekojas alles ees.
Hoolekogu soovib 19 aastat Jakobsoni kooli juhtinud Eero Järvekülje asemele uut direktorit. Linnapea koolijuhti vabastama ei tõtta, kuid otsuste tegemine seisab raekojas alles ees. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jakobsoni kooli hoolekogu tegi linnavalitsusele ettepaneku direktor Eero Järvekülg kehva arengukava eest kohalt vabastada ning otsida koolile uus juht.

Samas ei tundu linnavalitsuses kinnituse saanud arengukava olevat tegelik või vähemalt ainus põhjus, miks hoolekogu tahab üsna ühel häälel 19 aastat Jakobsoni kooli juhtinud Järveküljest vabaneda. Pärast seda, kui hoolekogu oli oma avalduse raekotta saatnud, kutsus linnapea Ando Kiviberg koolijuhi ja hoolekogu esindajad enda juurde nõupidamisele. Sellel jõudis ta mõistmisele, et konflikti põhjusi on peale kooli arengukava veel. Mis need aga on, seda linnapea avalikkuse ees käsitlema hakata ei soovinud ning juhtum pidi kokkuleppe kohaselt jääma üldse kabineti nelja seina vahele.

Koolijuht Eero Järvekülg ütles eile, et tema on andnud linnapeale lubaduse, et sel teemal avalikult ei räägi, ning seetõttu selgitusi anda ei saa. Küll aga tunnistas ta, et põhjus, miks temast tegelikult vabaneda soovitakse, jääb talle endale segaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles