Akadeemiat ootab juhivahetus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta oktoobris avas Viljandi kultuuriakadeemia uue õppehoone kunagise leivakombinaadi Vilma majas. See tõi leevendust ruumikitsikusele, mis oli kooli piinanud juba direktor Anzori Barkalaja tööleasumise ajal 2000. aastal. Ühtlasi leidis hoones koha moodne multimeediastuudio.
Eelmise aasta oktoobris avas Viljandi kultuuriakadeemia uue õppehoone kunagise leivakombinaadi Vilma majas. See tõi leevendust ruumikitsikusele, mis oli kooli piinanud juba direktor Anzori Barkalaja tööleasumise ajal 2000. aastal. Ühtlasi leidis hoones koha moodne multimeediastuudio. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kultuuriakadeemia pikaaegse juhi Anzori Barkalaja viimane tööpäev selle kõrgkooli direktorina on esmaspäeval, 31. augustil.

Nimelt jõuab Anzori Barkalaja põhikirjas määratletud piirini – üks inimene saab direktorina töötada kõige rohkem kaks ametiaega järjest. Tegelikult lõpeb direktoril aga kolmas ametiaeg, sest Tartu ülikooliga liitumisel 2005. aastal läks loendur nulli.

Viljandi kultuuriakadeemia õppedirektori Harry Illaku ütlemist mööda on kool jõudnud Anzori Barkalaja ametiajal hariduselu pildile ning selles on just direktoril kaalukas roll. «Tema mantlipärijale on suured sammud ette astutud ja neis püsimine võib olla väga keeruline,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles