Sissemurdjate tagaotsimine lõppes turvatöötajatega kohvitades

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häireteate laekumise järel jõuavad turvatöötajad objektile kahe kuni viie minutiga. Viljandis on G4S-i meeste kasutuses kaks autot, milles olevad seadmed annavad tagasisidet juhi sõidustiili kohta. Selline võib vaatepilt olla siis, kui patrullijad Matti Pork (vasakul) ja Raimond Laats objektile kiirustavad.
Häireteate laekumise järel jõuavad turvatöötajad objektile kahe kuni viie minutiga. Viljandis on G4S-i meeste kasutuses kaks autot, milles olevad seadmed annavad tagasisidet juhi sõidustiili kohta. Selline võib vaatepilt olla siis, kui patrullijad Matti Pork (vasakul) ja Raimond Laats objektile kiirustavad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kell hakkab lähenema südaööle. Minu vastas istuvad kaks kuulivestis turvameest, püstol vööl. Üks neist küsib, kas ma kohvi soovin, senikaua kui ootame. Mõtlen: kuidas ma küll siia sattusin? 

Kui kõik ausalt ära rääkida, polnud lugu sugugi nii hull, kui tundub. Kevadel tärkavad nii lilled kui ideed ja minul tekkis soov proovida järele mõni ohtlikum amet kui maakonnalehe reporteri oma. Leppisin turvakontserniga G4S kokku, et sõidan patrullijatega ühe õhtu kaasa.

On nädala algus ja kõikide eelduste kohaselt ootab mind ees rahulik vahetus. Igaks juhuks hoiatatakse, et kunagi ei tea, mis juhtuda võib, ja valmis peab olema kõigeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles