Kas rahuldav või hapu?

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnajuhid toovad juba täidetud lubadustena välja ranitsatoetuse tõstmise ja eakate tasuta bussisõidu taastamise. Uus sotsiaalkeskus on aga seniajani loomata ning kaks lasteaeda alles ootavad renoveerimist.
Linnajuhid toovad juba täidetud lubadustena välja ranitsatoetuse tõstmise ja eakate tasuta bussisõidu taastamise. Uus sotsiaalkeskus on aga seniajani loomata ning kaks lasteaeda alles ootavad renoveerimist. Foto: Marko Saarm, Elmo Riig, Tairo Lutter (Postimees)

«Ma arvan, et hindeks võib panna rahuldava. Võib-olla väikese plussiga,» ütles Viljandi linnapea Ando Kiviberg. Linnavolikogus opositsiooni kuuluv Kalvi Märtin leidis, et aur läheb üksteisega võitlemise peale.

«Kui see juba raekojast väljaspool silma hakkab ja leht sellest kirjutab, peab asi üsna hapu olema. Ilmselt on see vähemalt üks põhjus, miks tulemusi ei ole,» lausus Märtin. Jutt käib ligemale poolteist aastat tagasi sõlmitud Viljandi linna koalitsioonilepingu senisest täitmisest.

Vastates küsimusele, kas võimuliidu omavaheline läbisaamine on linnavalitsuses tehtava töö tulemuslikkust mõjutanud, alustas Ando Kiviberg tõdemusega, et üksmeelt oleks võinud tõepoolest rohkem olla. Selle nappust põhjustas linnapea hinnangul muu hulgas valimiste-eelne aeg, mil igaüks on teistele konkurent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles