Kõik kolm käisid Soomes pjedestaalil

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Naelso võitis Soomes peetud «Baltic Sea Judo Open» kadettide klassi turniiri.
Kristel Naelso võitis Soomes peetud «Baltic Sea Judo Open» kadettide klassi turniiri. Foto: Erakogu

Kõik kolm Soomes turniiril «Baltic Sea Judo Open» kaasa teinud viljandlast võitlesid end esikolmikusse: Kristel Naelso teenis kuldmedali, Tanner Saar hõbeda ja Aivar Russki pronksi.

Eelmise nädala lõpul Orimattilas peetud tugeva tasemega rahvusvaheline turniir oli eestlastele eriti tähtis, sest see oli ühtlasi meie kadettide ehk A-klassi ja juunioride koondise katsevõistlus. Nagu kinnitas Viljandi judotreener Viljar Kannel, läks Viljandi noortel selles valguses väga hästi.

Kristel Naelso saavutas esikoha neidude kadettide kehakaalus alla 70 kg. Korraliku maadlusega poofinaali jõudnud, kohtus ta seal oma koduse rivaali Viktoria Mironovaga Kohtla-Järvelt ja võttis ilusa heitega võidu. Finaalis läks ta kokku soomlanna Noora Nykäneniga. Võrdselt kulgenud matši saatuse otsustas ta mõni sekund enne lõpusireeni õnnestunud heitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles