Parkla külge rajatud tänav tekitab liiklejais endiselt segadust

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel pildil on nii parkla kui tänav. Need pole aga selgelt eristatavad ja see tekitab liiklejates arusaamatust. Fotole on jäänud juhuslikud liiklejad.
Sellel pildil on nii parkla kui tänav. Need pole aga selgelt eristatavad ja see tekitab liiklejates arusaamatust. Fotole on jäänud juhuslikud liiklejad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Osa teab, osa ei tea. Ehkki Centrumi kaubanduskeskuse parkla ja Keskuse tänav on aastaid teineteise kõrval eksisteerinud, arvab osa inimesi seniajani ekslikult, et kogu Centrumi tagune maa on parkla, kus kehtib parema käe reegel.

Seda, et inimesed mõistavad sealset liikluskorraldust erinevalt, näitas diskussioon Facebooki lehel «Sind on märgatud, Viljandis». See puhkes laupäeval pärast kahe sõiduauto kokkupõrget parkla ja tänava nurgal. Ford tuli parklast ning soovis teha Keskuse tänavale vasakpööret. Fordile ligines vasakult mööda tänavat Audi. Sõidukid said nurkapidi kokku.

«Kui keegi pole tähele pannud, siis sellel teel, millel Audi liikles, on tänav. Samas puudub Fordi poolt tulles «Anna teed» märk. Igati kahe mõttega asi,» kirjutas üks kommentaator Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles