Ratturite talvine medalimärss valmistas rõõmu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm Viljandi rattaklubi sportlast lõpetasid Eesti talikrossi meistrivõistlused hõbemedaliga. Pildil on vasakult Kristel Sandra Soonik, Kristjan Johanson ja Toomas Vool.
Kolm Viljandi rattaklubi sportlast lõpetasid Eesti talikrossi meistrivõistlused hõbemedaliga. Pildil on vasakult Kristel Sandra Soonik, Kristjan Johanson ja Toomas Vool. Foto: Erakogu

Nädala eest Elvas peetud Eesti jalgratturite talikrossi meistrivõistlustel sõitsid kolm Viljandi noort Kristel Sandra Soonik, Toomas Vool ja Kristjan Johanson hõbedale.

«Oleme rahul,» ütles Viljandi rattaklubi noortetreener Marek Johanson ning tõi võrdluseks eelmise aasta, mil viljandlaste saagikotis oli kaks hõbedat. «Ega need ratturitele nüüd kõige olulisemad võistlused olnud, aga ikkagi meistrivõistlused.»

Nagu treener rääkis, selleks mõõduvõtuks erilist vormitimmimist ei tehta, rajale minnakse puhtalt üldkehalise ettevalmistuse pealt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles