Olustvere kool läkitab teiste seas mõõtu võtma magusa elu meistri

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Jonov on 19-aastane Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpilane, kes osaleb kondiitrina kutsevõistlusel «Noor meister». Nagu Jonovi töödest näha, ei saa torditegemisest enam rääkida kui lihtsalt küpsetamisest. See kipub kuuluma juba kunsti valda.
Helen Jonov on 19-aastane Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpilane, kes osaleb kondiitrina kutsevõistlusel «Noor meister». Nagu Jonovi töödest näha, ei saa torditegemisest enam rääkida kui lihtsalt küpsetamisest. See kipub kuuluma juba kunsti valda. Foto: Erakogu

Homme astuvad ametiõppurid Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses võistlustulle. Aset leiab kutsehariduse suurüritus «Noor meister 2015», millel osaleb peaaegu 350 võistleja seas ka 17 noort Viljandi kutseõppekeskusest ning Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist.  

Viljandi kutseõppekeskusest teeb kahepäevasel mõõduvõtul kaasa 11 õpilast. «Välja lähevad nende erialade noored, kes on alustanud meie koolis õppimist põhihariduse alusel ehk kolmeaastase üldhariduskava järgi,» märkis keskuse õppedirektor Heinrich Jürna. «Niisuguseid erialasid on praegu peaaegu kümme, nii et oleme päris hästi seda võimalust kasutanud.»

Mullu läks Vana-Võidus õppijatel «Noorel meistril» kenasti. Nad tõid koju mitu esikolmikukohta, mille seas oli ka kaks võitu: parim restoraniteenindaja ning parim infotehnoloog - Microsofti spetsialist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles