Võhma võõrustab mängudel naabreid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme peetakse Võhmas 36. Põltsamaa jõe suvemängud, kuhu on oodatud kaheksa Järva-, Jõgeva- ja Viljandimaa omavalitsuse sportlikud inimesed.


Tänavune võõrustaja on tavapäraselt augustis asetleidva pika traditsiooniga ürituse nihutanud sügise poole, lootes kaasa haarata senisest enam noori.

Tänavuste mängude peakohtuniku, Võhma abilinnapea Aare Järviku sõnul pole linnas võimalik korraldada mängudel harilikult kavas olevaid veealade võistlusi ning need on asendatud noorte ja laste jõuproovidega.

«Otsustasime mõelda rohkem noortele ja loodame, et see risk end ka õigustab,» lausus ta.

Mängude kavas on 14 võistlusala ning sportlikku hasarti leidub igas eas osalejale. Loomulikult ei puudu naabrite mõõduvõtmiselt juhtide mitmevõistlus ja jõumeeste rassimine.

Seda, kui palju rahvast Võhma spordiväljakutele oodata on, Järvik ei teadnud, ent ta avaldas lootust, et osavõtt on innukas.

Abilinnapea ütlemist mööda on korraldajad arvestanud ka vihmaga.

«Meil on uus spordisaal, kuhu saame vajaduse korral mitu ala tuua,» lausus ta ning lisas: «Kahju, et mängudeks ei jõutud staadionile uut rajakatet paigaldada.»
Põltsamaa jõe suvemängude avamine on kell 9.45 Võhma koolimaja juures. Spordipidu algab aga juba neli tundi varem kalapüügivõistlusega Navesti jõe ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles