Linnavalitsus annab tudengitele tuge

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet alustab õppetoetuse taotluste vastuvõtmist.
Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet alustab õppetoetuse taotluste vastuvõtmist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsuse sotsiaalamet alustab õppetoetuse taotluste vastuvõtmist majanduslikult rasketes oludes elavatelt ja edukalt õppivatelt üliõpilastelt, kelle registrijärgne elukoht on viimased viis aastat olnud Viljandi ja kelle pere netosissetulek ühe pereliikme kohta kuus on väiksem kui 75 protsenti kehtivast miinimumpalgast ehk 3262 krooni.


Taotlust esitav üliõpilane peab õppima haridus- ja teadusministeeriumi litsentsiga kõrgkooli päevases osakonnas ning olema edukas õppija. See tähendab, et arvesse mineval õppeperioodil peab üliõpilase keskmine hinne olema vähemalt hea.

Toetuse saamiseks tuleb üliõpilasel esitada kontaktandmetega avaldus, milles on kirjas pere koosseis ja kõik sissetulekud (palgad, pensionid, stipendiumid, igakuised toetused ja muu), kõigi töötavate pereliikmete (kaasa arvatud üliõpilane, kui ta töötab) kolme viimase kuu palgatõendid, kõrgkooli tõend seal õppimise ja stipendiumi saamise või mittesaamise kohta ning kooli kinnitatud viimase semestri hinnetelehe koopia. Esimest aastat kõrgkoolis õppivatel üliõpilastel tuleb esitada gümnaasiumi lõputunnistuse (hinnetelehe) koopia.

Avaldusse tuleb kindlasti kirjutada pank ja konto number, kuhu raha kanda.

Taotlused palume saata või tuua 5.oktoobriks Viljandi linnavalitsuse sotsiaalametisse, mis asub aadressil Viljandi, Johan Laidoneri plats 5-a.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles