Cipollino hakkab Ugalas seiklema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Neljapäeval, 12. veebruaril jõuab Ugala teatris lavale legendaarne lastejutustus «Cipollino seiklused». Nimiosas on Martin Mill ning tema põhivaenlast rüütel Tomatit kehastab Tarvo Vridolin.

Lõbusas kogu pere lavaloos tegutseb uljas sibulapoiss koos oma kaaslastega ühes tavalises toidupoes. Sellises, nagu neid igas linnakeses leidub. Toidupoes ei ole aga lood üldse tavalised. Puu- ja köögiviljaletis on haaranud võimu enda kätte vürst Sidrun ja ahned puuviljad.

Vürsti parem käsi rüütel Tomat on ära keelanud nii laulmise kui tantsimise, rääkimata pidutsemisest ja rõõmsast meelest. Cipollino ja tema sõbrad ei lase ennast küll nendest käskudest segada, aga kui rüütel Tomat ühel päeval Cipollino isa vahistab ning eluks ajaks vangi mõistab, seisab sibulapoiss valiku ees, kas võidelda õigluse eest ning teha lõpp vürst Sidruni ebaõiglasele valitsemisele või alluda uuele korrale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles