Viiratsi jahiseltsi aladel lastud hunt vallandas ägeda juurdluse

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks sündmuskoht, mida keskkonnainspektsiooni esindajad uurisid, asub Puujala tee ääres. Seal oli veel eilegi märke verisest tegevusest, mis laupäeval aset leidis.
Üks sündmuskoht, mida keskkonnainspektsiooni esindajad uurisid, asub Puujala tee ääres. Seal oli veel eilegi märke verisest tegevusest, mis laupäeval aset leidis. Foto: Marko Saarm, erakogu

Laupäeval pidasid Viiratsi jahiseltsi liikmed Puujala tee ääres jahti. Kuigi sihikule pidid olema võetud sead, sai keskkonnainspektsioon pärastlõunal teate, et kõnealuses piirkonnas on maha lastud hoopis hunt. Uurimine süüdlaste väljaselgitamiseks käib täie hooga.

Teate arvatavast salaküttimisest sai keskkonnainspektsioon 7. veebruari pärastlõunal infotelefonile 1313. Inspektor sõitis kohe sündmuskohale, kus samal päeval oli jahti pidanud ka Viiratsi jahiselts. 

Keskkonnainspektsiooni Viljandimaa büroo juhataja Naima Täär ütles, et kuna menetlemine käib täie hooga, ei saa nad oma trumpe info avalikustamisega käest anda ega öelda, milline pilt sündmuskohal avanes või mitu hunti oli maha lastud. Ta toonitas, et inspektsioonile on selliste lugude lahendamine esmatähtis. «Kuulame järjest üle neid, kes seal sel päeval jahil olid,» ütles Täär. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles