Repliik: Veidi kiitust

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kiiler
Gert Kiiler Foto: Elmo Riig / Sakala

Pole saladus, et meie eratelekanaleid on tihtipeale kritiseeritud vaatajatesse lugupidamatu suhtumise pärast. Olen kirunud neid minagi: küll selle eest, et nad ei pea kinni saadete algusaegadest, küll sel põhjusel, et nad näitavad seriaale suvalises järjekorras ja katkendlikult.


Ja ikka on tundunud, et see jutt on nagu hane selga vesi. Seetõttu tuleks kindlasti ära märkida, kui üks või teine kanal on hakanud tarbijasõbralikumaks muutuma.

Juba mõnda aega kuvatakse ekraanile järgmiste saadete tegelikke algusaegu ja kui saatekava on nihkesse läinud, saab sellest vähemalt operatiivselt teada. Nüüd on TV3 astunud järgmise tervitatava sammu: alates sügishooajast on telekavas iga seriaali juures kirjas, mitmenda hooaja mitmenda osaga on tegu. Et seriaalide näitamine on meil endiselt heitlik ja tihtipeale polnud võimalik aru saada, millal on tegemist korduse ja millal uue osaga, on niisugune lisainfo igati teretulnud.

Jääb üle vaid loota, et ka Kanal 2 ja ETV võtavad sama kombe üle ning vaatajasõbralikkust tuleb üha juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles