Poiss kimbutas rajal kõvema klassi sõitjaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vee- ja motospordiklubi sõitja Romeo Pikand tegi Eesti talikrossi meistrivõistlustel 50 cm³ rataste masinaklassis puhta töö, olles parim mõlemas võistlussõidus.
Viljandi vee- ja motospordiklubi sõitja Romeo Pikand tegi Eesti talikrossi meistrivõistlustel 50 cm³ rataste masinaklassis puhta töö, olles parim mõlemas võistlussõidus. Foto: Erakogu

Laupäeval algasid Põlvamaal Räpina külje all Linte rajal Eesti talvised motokrossi meistri- ja karikavõistlused ning klassis 50 cm³ tegi noor Viljandi klubi liige Romeo Pikand puhta töö.

Talvistel motokrossidel selgitatakse meistreid klassides 50, 65 ja 85 cm³, MX Open ja Mini MX ning külgvankriga rataste arvestuses, ülejäänud klassides selguvad karikavõitjad. Et osalejaid pole talvel kuigi arvukalt, lähetatakse sageli korraga rajale mitu võistlusgruppi. Nii oli ka Linte krossil.

Ainsa Viljandi vee- ja motospordiklubi sõitjana sai laupäeval meistrivõistluste arvestuses täistabamuse noorimate võistlejate seas rajale läinud Romeo Pikand. Klassis 50 cm³ puhta töö teinud viljandlane jäi mees-mehe-võitluses alla vaid kahele kiiremale Mini MX-i klassi sõitjale, kes noorematega samal ajal rajal olid, Sasha Võsale Saku klubist ja Juss Maidlale kohalikust Kagu motoklubist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles