Ähvardav sedel peletas tallinlase Viljandist

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegelaste Toa pubi omanik Jüri Müllerson pole nõus, et tema kasutatavad kleebised on solvava ja ähvardava sisuga. Vähemalt üks autoomanik on siiski just sellist sõnumit seal näinud.
Tegelaste Toa pubi omanik Jüri Müllerson pole nõus, et tema kasutatavad kleebised on solvava ja ähvardava sisuga. Vähemalt üks autoomanik on siiski just sellist sõnumit seal näinud. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Viljandi üks tuntumaid söögi- ja joogikohti kasutab oma ukse all parkijate ohjeldamiseks ähvardava loomuga sedeleid.

«See on liig mis liig. Kurb, kui toidukohad linnale sellist matslikku mainet loovad,» ei hoia ettevõtja ja Viljandi vallavolikogu esimees Hellar Mutle vanalinnas tegutseva Tegelaste Toa pubi kohta arvamust avaldades pahameelt tagasi. Lisaks lubab ta, et kõnealusesse kohta oma jalga enam ei tõsta.

Mutle on püha viha täis, sest ülemöödunud nädalavahetusel avastas üks temaga siin kohtumas käinud tallinlane pubi hoovi juurde pargitud auto küljest kleebise, millele oli trükitud tekst «Parkimine ainult Tegelaste Toa klientidele» ning foto purustatud klaasiga autoaknast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles