Kino pakub pühapäeval meelelahutust

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmis «Kapten Mõõkhammas ja Lama Rama aare»  tuleb seiklejail aarde otsinguil  rinda pista nii piraatide kui tormise merega.
Filmis «Kapten Mõõkhammas ja Lama Rama aare» tuleb seiklejail aarde otsinguil rinda pista nii piraatide kui tormise merega. Foto: Kaader filmist

Pühapäeval algavad filmiseansid Männimäe salongkinos kell 16. Esimesena jõuab vaatajate ette eesti keelde dubleeritud Norra film «Kapten Mõõkhammas ja Lama Rama aare».

Kogu perele vaatamiseks sobivas seiklusfilmis asuvad kaks vaprat last koos kapteni ja tema meeskonnaga ohtlikule teekonnale, et leida üles kuningas Rufuse muinasjutuline aare. Mullu valminud film on dubleeritud eesti keelde. Tegelastele annavad hääled Jaan Rekkor, Toomas Krall, Margus Jürisson, Andrus Kasesalu, Kristiine Truu, Kristi Aule ja veel paljud teised. Film kestab ühe tunni ja 25 minutit.

Oscariga pärjatud lavastaja

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles