Viljandi tänavail liigub ringi sõiduauto, kolmjalg katusel

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lill (vasakul) ja Madis Birnbaum jäädvustasid hiljuti videosse Viljandi tänavavaadet ning plaanivad seda veelgi teha.
Heimar Lill (vasakul) ja Madis Birnbaum jäädvustasid hiljuti videosse Viljandi tänavavaadet ning plaanivad seda veelgi teha. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pilkupüüdval viisil videoid salvestav meeskond jäädvustas hiljuti Viljandi tänavaid ning kavatseb kodulinna edaspidigi filmida nii maalt kui õhust.

Tõsi, eks infotehnoloogilises maailmas sõltu paljuski inimesest, mida ta pilkupüüdvaks peab. Teisalt pole siiski tavaline, kui mööda väikelinna tänavaid sõidab auto, mille katusele seatud statiivi küljes salvestab ümbrust kaamera.

Kes pole asjaga täpsemalt kursis, võib näha sarnasust mõni aasta tagasi Eestis ringi vuranud sõidukitega, mille katusele seatud kaamera ja laserskanner tänavavaadet salvestasid ning mille tulemust saab iga huviline interneti vahendusel uurida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles