Linnavalitsuse märgukiri vihastas tuntud ärimehest majaomanikku

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse heakorraspetsialisti Age Alase tähelepaneku kohaselt oli Tauno Tuula eramu esine kõnnitee (pildil) kolmapäeval küll hooldatud, kuid mitte piisavalt. Sestap poetas ta omaniku postkasti meeldetuletuskirja.
Linnavalitsuse heakorraspetsialisti Age Alase tähelepaneku kohaselt oli Tauno Tuula eramu esine kõnnitee (pildil) kolmapäeval küll hooldatud, kuid mitte piisavalt. Sestap poetas ta omaniku postkasti meeldetuletuskirja. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aastaid Viljandi juhtimises kaasa rääkinud ning praegu volikogus opositsioonilist Reformierakonda esindav ettevõtja ja majaomanik Tauno Tuula on nördinud kirjast, mille linnavalitsuse ametnik sel nädalal tema postkasti jättis.

Kui Tuula kolmapäeval töölt tuli, leidis ta oma Leola tänaval asuva kodu postkastist ümbriku, milles oli linnavalitsuse juhis, kuidas majaomanik peab oma kinnistuga piirneval kõnniteel lund rookima ja libedustõrjet tegema. Muu hulgas sisaldab tekst ranget teadet, et omavalitsus on sunnitud talvise hoolduse tegemata jätnud omanikku karistama.

«Kurat, ma olen kümme aastat talviti iga jumala päev isiklikult oma kõnniteed korras pidanud ja nüüd nad tulevad mind õpetama! Selline asi ajab südame täis,» kurjustas Tuula. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles