Lähiümbruses puhta töö teinud mees põrutab maailma vallutama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik
Kert Varik Foto: Marko Saarm / Sakala

Septembris hooajale Läti meistrivõistluste võiduga punkti pannud Karksi motokrossisõitja Kert Varik ütles toona tulevikuplaanide kohta, et need vajavad settimist. Kurnale jäänud rammusam osa viib ta aga peagi maailma vallutama.

Külgkorviga mootorrataste Eesti meistrivõistluste neljale võidule mullu Läti meistri tiitli ning Balti ja koduse karikasarja esikoha lisanud Varik on võtnud nimelt nõuks osaleda algaval hooajal maailmameistrivõistlustel. Sealsed konkurendid talle päris tundmatud ei ole, sest maailmameistrivõistluste Eesti ja Läti etappidel on ta varasematel aastatel käinud kätt proovimas ning paaril sõidul ka esikümnesse jõudnud.

Praegu on alanud aasta maailmameistrivõistluste kalendris kirjas 16 etappi. «Kolm nendest on tärniga ehk nende toimumine pole veel kindel. Igal juhul tuleb tihe ja võistlusterohke hooaeg,» nentis Varik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles