Unistuste spaahotell flirdib allika ja sangleppadega

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui hiljuti idanema pandud idee teoks saab, hakkab spaahotell seisma vahetult Viljandi järve kaldal vuliseva Mädalepiku allika kõrval. Ilmselt tuleb osal sealsamas kasvavatest sangleppadest kauaoodatud arenduse nimel oma elu jätta.
Kui hiljuti idanema pandud idee teoks saab, hakkab spaahotell seisma vahetult Viljandi järve kaldal vuliseva Mädalepiku allika kõrval. Ilmselt tuleb osal sealsamas kasvavatest sangleppadest kauaoodatud arenduse nimel oma elu jätta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui paari aasta pärast kerkib Viljandi järve äärde spaahotell, nagu praegu linnavalitsuses loodetakse, tähendab see arendajale delikaatset mängu allika ja puudega.

Ehkki kunagise Vikerkaare restorani krundile kehtib juba praegu detailplaneering, mis näeb ette veekeskuse ja ärihoone rajamise, pole tõenäoliselt seal nii pea arendustegevust oodata. Nimelt küsib majandusbuumi ajal maatüki soolase hinnaga ostnud osaühing Stockinvest selle eest märksa kõrgemat hinda, kui potentsiaalsed arendajad on praegu valmis maksma. Ise ta ehitamisest huvitatud pole.

Vastuväiteid polnud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles