Kiri: Mis toimub sinu akna taga?

, linnakodanik ja vaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olude sunnil pidin sel aastavahetusel tööle minema. Et hommikusi toimetusi tehes läks väga kiireks, olin ajagraafikust maas ja lootusetult hiljaks jäämas. Astusin kindla sammuga teeolusid trotsides Kesklinna koolist mööda Jakobsoni tänav 40 majani, kus oli veel veerand kaheteistkümne paiku paks lumekiht lükkamata. Sumpasin läbi lume, kuniks meeter enne mind kukkus katuselt alla suur sulalumesahmakas.

Jalust nõrk ja hirmust higine, astusin sõiduteele ning karjusin katusele vahtides kõva häälega: «Mis toimub! Kus on hoiatavad piirded?» Tahtsin ka vastu tulevat abielupaari hoiatada, aga hakkasin endale üllatuseks kokutama. Olin juhtunust niivõrd rabatud.

Kogemuse võrra rikkamana jälgin nüüd tähelepanelikult katuseid ja olen libedatel teedel ettevaatlik. Ja ikkagi olen tänulik, et mulle anti võimalus aastavahetus mööda saata kodus, mitte haiglas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles